ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Διάρκεια μέχρι το τέλος”

1570618Ικανοποιημένος από τη νίκη ,αλλά όχι με την εμφάνιση συνολικά,ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού,Σλόμπονταν Μπόσκαν ,που τόνισε ότι περιμένει διάρκεια.

ΟΣέρβος κόουτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Παίξαμε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε εστιάσει στα πράγματα που θέλαμε να εφαρμόσουμε. Στο 3ο σετ, χάσαμε τη συγκέντρωσή και δεν παίξαμε όπως στα δυο προηγούμενα. Ο Ηρακλής δεν ήθελε να χάσει με 3-0 και αντέδρασε. Είμαι ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση των παιδιών. Καταλαβαίνω ότι τα περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα είναι κάπως έτσι. Δεν είναι εύκολο να έχεις το κίνητρό στο 100% σε κάθε σετ. Ωστόσο είμαστε Ολυμπιακός και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το φινάλε των αγώνων».

Για συγκέντρωση σε όλα τα ματς  έκανε λόγο Ανδρέας Φράγκος:  «Στην αρχή στα δυο πρώτα σετ ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Στο τρίτο χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δώσαμε την ευκαιρία στον Ηρακλή να ανεβάσει ρυθμούς και να μας κερδίσει σε εκείνο το σημείο. Στο 4ο σετ όμως καταφέραμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι και να φτάσουμε στην τελική επικράτηση. Ακόμα είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε βήμα βήμα για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button