ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για αήττητο και πρωτιά με Γιουγκ

Τη διεύρυνση της αήττητης κούρσας του στις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις θα ψάξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην κροατική ομάδα (7/2 – 19:30). 

 

 

Με κεκτημένη ταχύτητα από την σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (7/2 – 19:30) για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, εκτός έδρας αυτή τη φορά, την ισχυρή Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν χρακτήρα σε μία από τις πιο δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες και το κυριότερο να αποδείξουν περίτρανα για ακόμη μία φορά ότι φέτος είναι πανέτοιμοι για πολύ μεγάλα πράγματα, στοιχεύοντας να επιστρέψουν στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο

Οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου θέλουν όσο τίποτε άλλο να διευρύνουν την εξαιρετική τους πορεία στον όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου μετράνε έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδας που παρέμειναν στο Χέρτζεκ Νόβι τη Δευτέρα πραγματοποίησαν κοινές προπονήσεις με την ομάδα της Γιαντράν και από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκονται στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button