ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Λαζάρ αλήτη τους έκλεισες το σπίτι

Πω πω τι χουνεράκι ήταν αυτό; Λάζαρ αλήτη τους το κλεισες το σπίτι και Πέδρο Μαρτίνς σε βλέπω ως νέο Professor  στο Casa di Papel.Απλά μπορεί προς τιμήν σου να το κάνουν Casa de Martins.Γράφει o Redistas.

Εχω πέσει και κλαίω όχι στο παλιο μου παλτό, που λεει ο Δάντης, αλλά στο πάτωμα με τους αλλόθρησκους. Ε ρε κλάμα τα παιδιά.  Περίμεναν να έρθει η Κράσνονταρ να περάσει, έλεγαν, πριονοκορδέλα τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με Μπέργκ  να βάζει και γκολ. Ηταν το τέλειο τους όνειρο. Κοίτα όμως πως τα φέρνει η ζωή.  Ο Μπέργκ και οι Ρώσοι έμαθαν τα “παιδιά του Πειραιά”. Και 1 και 2 και 3 και 4.

Ολα τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους. ΟΛΟΙ έδωσαν το 110 και παραπάνω τοις εκατό, Ολοι ήταν ΜΑΓΚΕΣ .  ΟΛΟΙ τίμησαν την πιο ιερή φανέλα στον κόσμο.

Γελάω όμως με τους λάτρεις του 4.99 ευρώ που θα πληρώσουν για να δουν την υπερομάδα του Φερέιρα. Βγάλατε και άρθρα για τη διαιτησία που ευνόησε τον Ολυμπιακό και αδίκησε τον παοκ. Ρε άσχετοι .Μάθετε κανονισμούς και μετά τα ξαναλέμε .Ψευτοπρωταθλητές της πλάκας που βρήκατε και να υπερασπιστείτε τους Ρώσους που ούτε αυτοί δεν διαμαρτυρήθηκαν. Τέτοιοι είστε και για αυτό θα έχουμε γλέντι..Λαζάρ αλήτη τους έκλεισες το σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button