ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Β. Βούζας στο Redaroume.gr: “Να περάσουμε την φιλοσοφία μας στους Νέους”

%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b1%cf%82

Στο πλαίσιο του έκτου σεμιναρίου των σχολών, ο δις πρωταθλητής με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας μίλησε για αυτά που ζητάει ο Σύλλογος από τα νέα παιδιά με στόχο να μπορέσουν να στελεχώσουν μία μέρα και την πρώτη ομάδα.

“Για να μπορέσει ένα παιδί να αγωνιστεί στις ακαδημίες χρειάζεται ταλέντο, συγκέντρωση, σωστή νοοτροπία και φυσικά, σκληρή προπόνηση για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Εμείς σαν προπονητές προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα νέα παιδιά την φιλοσοφία μας, να δώσουμε τις σωστές κατευθύνσεις και το κυριότερο να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι με την σκληρή δουλειά και την οργάνωση μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα. Ευχή όλων μας είναι να γεμίσουμε την ακαδημία και, γιατί όχι την πρώτη ομάδα, με παίκτες που προέρχονται από τις σχολές μας”.

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας Νέων μίλησε για τα τέσσερα βασικά στοιχεία που χρειάζεται ένας νέος παίκτης προκειμένου να πετύχει στις σχολές των πρωταθλητών: “Τεχνικές ικανότητες εξυπνάδα, προσωπικότητα και ταχύτητα στη σκέψη και την ενέργεια”.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Βούζας στον Στέφανο Κορακιανίτη και την κάμερα του Redaroume.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button