ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Βρήκαμε τις απαντήσεις»

Την ικανοποίησή του για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ινεγκόλ εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φενάντο Μπενίτεθ, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα.

Σαν σίφουνας πέρασε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από την Τουρκία επικρατώντας με εμφατικό τρόπο της γηπεδούχου Ινεγκόλ με 3-0 και έκανε εκπληκτικό «ποδοαρικό» στις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Η εμφάνιση των παικτών του άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μπενίτεθ, ο οποίος ωστόσο, συνέστησε αυξημένη προσοχή ενόψει του επερχόμενου επαναληπτικού στο κλειστό του Ρέντη:

«Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις εδώ σε αυτή την έδρα που έχει αυτή την ατμόσφαιρα. Ο αντίπαλός μας έχει καλό σερβίς και καλή επίθεση, ωστόσο, εμείς βρήκαμε τις απαντήσεις, πρεσάραμε και τακτικά μπλοκάραμε τους σημαντικούς παίκτες που έχουν στην επίθεση. Για εμάς ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε στο Challenge Cup και να κάνουμε το πρώτο βήμα και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, ο επαναληπτικός δεν θα είναι εύκολος, αφού ο αντίπαλός μας δεν έχει τίποτα να χάσει και θα έρθει στον Πειραιά για να τα δώσει όλα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button