ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟ

Αυτά τα κάνει μόνο ο Θρύλος!

 

Έξι ευρωπαϊκούς αγώνες σε διάστημα πέντε μόλις ημερών θα δώσει ο Ολυμπιακός στο σύνολο όλων των ομαδικών αθλημάτων την εβδομάδα που διανύουμε

Η δυναμική του Ολυμπιακού ανταποκρίνεται σε όλη της μεγαλοπρέπεια, τόσο από τους τίτλους, που κατακτά, όσο φυσικά και από το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί μονίμως σε όλα τα αθλήματα.

Το πόσο σημαντικό μέγεθος είναι ο Ολυμπιακός ως οργανισμός γενικότερα φαίνεται περίτρανα από τις αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, όπου δίνει σε όλα τα σπορ στο πέρασμα των εβδομάδων, άλλα και των μηνών, όπου κρατάει μία σεζόν.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός θεωρείται και είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αυτή την εβδομάδα που ήδη διανύουμε ο Θρύλος θα δώσει έξι ευρωπαϊκούς καθοριστικούς αγώνες

Αρχικά για αύριο Τρίτη (27/11, 18:00) είναι προγραμματισμένη η καθοριστική ρεβάνς της τρεμπλούχου ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Βολερό.

Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσειτς φιλοξενούν τη γαλλική ομάδα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και θα επιχειρήσουν να πάρουν ρεβάνς από την ήττα τους με 3-0 στο πρώτο ματς στις Κάννες, ώστε να φιξάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του Challenge Cup.

Την ερχόμενη Πέμπτη (29/11) αρχικά στις 17:00 η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Μπουγιουκσεχίρ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ακολουθεί στις 17:30 η ευρωπαϊκή πρεμιέρα τη Πρωταθλήτριας ομάδα Βόλεϊ Ανδρών, η οποία φιλοξενεί την Σαχτάρ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του CEV Cup

Την ίδια ημέρα φυσικά, στις 19:55 ακολουθεί η κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Θρύλου με αντίπαλο την Μπέτις στη Σεβίλλη στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Για να φτάσουμε την Παρασκευή (30/11), όπου επίσης η αγωνιστική ατζέντα για τον κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης είναι πλούσια.

Αρχικά στις 21:00 υπάρχει στο πρόγραμμα ο ευρωπαϊκός τελικός Σούπερ Καπ στην Βουδαπέστη.

Εκεί όπου η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα κοντραριστεί με την διοργανώτρια Φενρεντσβάρος με φόντο το δεύτερο Σούπερ Καπ της ιστορίας της

Στις 21:30 την ίδια ημέρα υπάρχει η αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία φιλοξενεί την Μπούντοτσνοστ (30/11, 21:30) στο πλαίσιο τς δέκατης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και αθ επιδιώξει την έκτη της φετινή νίκη στη διοργάνωση και τη τρίτη συνεχόμενη.

Τέτοια κάνει μόνο ο Ολυμπιακός!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button