ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασαν κορυφή οι Έφηβοι

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας βρέθηκε η Κ-17 του Ολυμπιακού, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. 

 

Σε αναμέτρηση της 21ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε με σουτ στο 24′ ο Ντότης ενώ ο Ολυμπιακός είχε και δυο δοκάρια με τον Μούγιο (20′) και με τον Γεωργαντή (59′).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος είπε: «Συνεχίζουμε την δουλειά. Βελτίωση και νίκες. Είμαστε κοντά και στην μαθηματική μας πρόκριση στα τελικά αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι να είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι που είναι τελικός».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μπουσκουΐδης, Γλυνός, Τσακίρης (85′ Νικόλης), Ράμα, Γεωργαντής (80’Ζαχαράκης), Ντότης (73′ Φέκκας), Μούγιος (89′ Ντούλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μανουσιάδης, Σταθόπουλος, Βασιλικόπουλος, Ζορμπάς, Μιχελής, Μαχαίρας (70′ Μπερκής) , Μπλάτσος (75′ Παπαγεωργίου), Κωτσόπουλος, Ντίνος, Μιχόπουλος (70′ Δούρος), Καρδάρης (86′ Αλέμης)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button