Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ψυχάρα» ο Αγραβάνης!

Με την εκπληκτική του εμφάνισή του και το πάθος που μετέδωσε, ο 23χρονος διεθνής φόργουορντ ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις τους την νέα απαιτητική Ευρωλίγκα,θριαμβεύοντας της Μπσκόνια με 75-64 στα «Δύο Αοράκια».

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου εμφάνισαν στο παρκέ την ποιότητά τους, την τρομερή τους ενέργεια, νικώντας και τις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη, Μπράϊαντ Ρόμπερτς, αλλά και του … Κιμ Τιλί, που προστέθηκε εντελώς απροσδόκητα λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης

Ένας από τους πάικτες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» ήταν χωρίς αμφιβολία ο Δημήτρης Αγραβάνης!

Ο 23χρονος διεθνής φόργουορντ με τη συνολική του παρουσία φρόντισε να θυμίσει σε όλους ότι αποτελεί μία πολύ σημαντική μονάδα στην ερυθρόλευκη «φαρέτρα»

Με τους 13 πόντους που πέτυχε και μάλιστα με αξιοσημείωτα ποσοστά (σ.σ. είχε 2/2 βολές, 4/4 δίποντα και 1/3 τρίποντα), τα πέντε ριμπάουντ που «κατέβασε», τη ενέργεια, αλλά ακι το ασίγαστο πάθος του συνεπήρε τους συμπαίκτες του, αφού ηγήθηκε της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού μετά ο μέτριο ξεκίνημα των επτά πρώτων λεπτών, που βρήκε την ισπανική ομάδα να προηγείται με 9-12 και τον έβαλε για τα καλά στη θέση του οδηγού!

Ο Αγραβάνης με την όλη του παρουσία αποδεικνύει ότι είναι παίκτης – βαρόμετρο, χτίζοντας την αυτοπεποίθησή του και παράλληλα αποδεικνύει στον προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλο ότι μπορεί να ποντάρει βάσιμα πάνω του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button