ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το σήκωσαν οι Παίδες του Θρύλου!

Την πρώτη θέση του Final-4 της Αλεξανδρούπολης κατέλαβε η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού, επικρατώντας 3-2 της Ολυμπιάδας Πατρών.

 

Τελειωμό δεν έχει η υπερκούπωση σε όλα τα αθλήματα και σε κάθε ηλικία για τον Αυτοκράτορα Ολυμπιακό!

Την Κυριακή (16/7) ήταν η σειρά της ομάδας Παίδων του Θρύλου να φέρει στο λιμάνι μία ακόμη Κούπα του Πρωταθλητή από το Final-4  της Αλεξανδρούπολης.

Μία ακόμη σπουδαία επιτυχία, η οποία είναι ενδεικτική της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του Ερασιτέχνη και καταδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο των αθλητών που φορούν τα «ερυθρόλευκα»!

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα 3-2 από τον Ηρακλή τις υποχρεώσεις του στο Final-4  της Αλεξανδρούπολης στη συνέχεια επέδειξαν χαρακτήρα.

Με δυο διαδοχικές νίκες κόντρα στον οικοδεσπότη, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την ΑΕΠ Ολυμπιάς με 3-2 σετ, εξασφάλισαν τον τίτλο!

Στο καθοριστικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών (ΑΕΠ Ολυμπιάς), οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη-τίτλου με ανατροπή αφού βρέθηκαν να χάνουνε με 2-1 σετ. Στο 4ο σετ ο Θρύλος έφτασε εύκολα στο 25-16, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και στο τάι μπρέικ. Εκεί οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο και το προβάδισμα, φτάνοντας στο 15-11 και την τελική επικράτηση με 3-2 σετ.

Η σύνθεση των Πρωταθλητών Παίδων:

Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος, Μπεζάνι Τζούλιο, Σαπουτζής Μαριος

Προπονητής :Καμπερίδης Κυριάκος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button