ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Τον καλύτερό μας εαυτό!»

Την ακλόνητη πίστη του για πρόκριση σε βάρος της Τουρ εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

Στην μάχη της πρόκρισης ρίχνεται το βράδυ της Τρίτης η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία καλείται να υπερασπιστεί το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στο «Μελίνα Μερκούρη».

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο η ψυχολογία είναι στο υπέρτατο σημείο και αυτό φρόντισε ενα το αναδείξει με τις δηλώσεις του ο Φερνάντο Μπενίτεθ, δίνοντας το σύνθημα για πρόκριση στους «16» του Challenge Cup. Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να σταθεί στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού από πλευράς ανθρώπων της γαλλικής ομάδας:

«Μετά από όσα συνέβησαν τις δυο τελευταίες εβδομάδες και τα πράγματα εκτός αθλητισμού που επιχείρησαν να μας αποπροσανατολίσουν, με την Τουρ να επιτίθεται στο σύλλογο μας χωρίς λόγο και στην Ελλάδα σαν χώρα επίσης, έφτασε η στιγμή για τον επαναληπτικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με όλη την «ερυθρόλευκη» καρδιά μας!

Θα αγωνιστούμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να έχουμε την καλύτερη εκδοχή ως ομάδα. Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού το αξίζουν μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που κάποιος είπε για αυτούς και για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button