ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tο μήνυμα Μαρινάκη στους μικρούς θριαμβευτές[video]

Λίγα λεπτά μετά την σπουδαία πρόκριση της Under 19 του Ολυμπιακού απέναντι στην Ίντερ ,ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή στέλνοντας και το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ανέφερε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές: “Συγχαρητήρια. Αυτά που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα, την απόδοσή σας και επίσης και πως αντιδράσατε όταν μείνατε με δέκα παίκτες, έναν παίκτη λιγότερο, και επίσης πως πήγε το ματς, θεωρώ ότι πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κερδίσετε.

Δεν έχετε κάτι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, βλέπω ότι η ομάδα είναι δεμένη, τα δίνετε όλα και πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα.

Θέλω να το πιστέψετε και θεωρώ ότι μετά από τα τελευταία που είδαμε δεν είναι ούτε θαύμα ούτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο και ειλικρινά το πιστεύω δε σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά σας γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Αλλά αξίζετε να προχωρήσετε παραπάνω, συγκεντρωθείτε, κάντε καλή προπόνηση, δώστε τα όλα και συνεχίστε όπως πάτε. Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και σας εύχομαι το καλύτερο”.

 

https://www.instagram.com/reel/C3DkLxBNVsD/?igsh=MXZqbzRmZW42YmFidw==

Σχετικά Άρθρα

Back to top button