ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το #mexritelous ήταν η αρχή…

Το σύνθημα για την δυναμική επιστροφή του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα.

Όλα όσα έχουν κάνει φέτος οι «ερυθρόλευκοι» στο μεταγραφικό κομμάτι, δείχνουν πώς τα καλύτερα έρχονται.

Βιάστηκαν ορισμένοι να σχολιάζουν πώς οι Αγγελόπουλοι τα παράτησαν όταν πήραν την απόφαση της αποχώρησης από την Basket League. Από το ελληνικό πρωτάθλημα. Από μια διοργάνωση όπου είχαν γίνει χιλιάδες φορές θύματα του «συστήματος». Το οποίο δεν έκανε τίποτα άλλα παρά να τιμωρεί τον Θρύλο που αντιστέκονταν. Όταν έφυγε η ομάδα μπάσκετ από το ΟΑΚΑ, στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, και ξεκίνησε το #mexritelous, ήταν πολλοί εκείνοι που μιλούσαν για «λευκή πετσέτα» από τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Σχολίαζαν πώς το παράτησαν και έψαχναν τον τρόπο για να την… κάνουν από την ομάδα. Ειδικά τότε όλο αυτό το σκηνικό το συντηρούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πολλά Μέσα, φίλα προσκείμενα στον «ισχυρό άνδρα» -τότε- της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο χρόνος πέρασε και έδειξε. Είναι ο μοναδικός κριτής που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, όσο κι αν προσπαθήσει.

Ενάμιση χρόνο μετά το σκηνικό του Φεβρουαρίου του 2019 στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες του δεν είναι απλά εδώ! Με τις κινήσεις που έχουν γίνει, δείχνουν πώς θέλουν να ξαναφέρουν την ομάδα ψηλά. Στο δρόμο των επιτυχιών, στο δρόμο των διακρίσεων. Γύρισε ο Μπαρτζώκας, επέστρεψε ο Σλούκας, συνεχίζουν Σπανούλης και Πρίντεζης, ήρθαν και νέα παιδιά που θα βοηθήσουν για να παίξει η ομάδα ένα πιο γρήγορο και αθλητικό μπάσκετ. Ειδικά οι ψηλοί που έχουν αποκτηθεί μετά την αποχώρηση του Μιλουτίνοφ για την ΤΣΣΚΑ.

Το ζητούμενο είναι πώς οι Αγγελόπουλοι είναι ΕΔΩ, ενώ ο Γιαννακόπουλος έπαψε να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό! Οι εκλογές της ΕΟΚ θα γίνουν και μένει το τελευταίο κομμάτι σε αυτό το «παζλ». Να αποχωρήσει από την ομοσπονδία ο Βασιλακόπουλος. Όταν συμβεί αυτό, το #mexritelous θα έχει δικαιωθεί. Η προσπάθεια για να «καθαρίσει» ο χώρος και η μάχη που δόθηκε, θα έχει στεφθεί με επιτυχία.

Θα είναι μια δικαίωση για τη στάση της διοίκησης και των ανθρώπων του Ολυμπιακού απέναντι στο «σύστημα» που θα έχει καταρρεύσει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button