ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το διαπραγματευτικό ατού του Εμβιλά

Θα μείνει προσεχώς ελεύθερος ο Γάλλος μέσος από τους «στεφανουά».

Εάν αποδεσμευτεί, η Σεντ Ετιέν θα γλυτώσει περισσότερα από 8 εκ. ευρώ για την προσεχή διετία.

Κάθε ημέρα που περνά και ο Γιάν Εμβιλά έρχεται ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα με τους «όρους» που έχουν θέσει τόσο ο 30χρονος μέσος όσο και οι «ερυθρόλευκοι».

Όλα δείχνουν πώς θα βρεθεί η φόρμουλα για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Με τον Εμβιλά να έχει στα χέρια του ένα μεγάλο, διαπραγματευτικό ατού. Ποιό είναι αυτό;

Εάν μείνει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα ο 30χρονος μέσος, τότε οι «στεφανουά» θα γλιτώσουν περισσότερα από 8.000.000€ μαζί με τους φόρους για την προσεχή διετία. Ένα πολύ μεγάλο ποσό που θα κάνει πιο εύκολη τη… ζωή των ανθρώπων της Σεντ Ετιέν. Σε μια εποχή που θέλει να κάνουν ορθολογισμό εσόδων-εξόδων, περιορίζοντας τα τελευταία.

Με την «Equipe» να παρουσιάζει, πλέον, διαφορετικά την υπόθεση. Σημειώνοντας πώς είναι αρκετά πιθανό να μείνει ελεύθερος ο 30χρονος χαφ. Μέσα στις προσεχείς ημέρες, για να φύγει για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό που τον περιμένει. Με τον Εμβιλά να πιέζει από την πλευρά του για να μείνει ελεύθερος.

Η προσφορά που έχει από τον Ολυμπιακό, για συμβόλαιο τριών (2+1) ετών είναι εξαιρετική για τον ποδοσφαιριστή. Με ετήσιες αποδοχές 1.600.000€. Απολαβές αντίστοιχες με αυτές που έχει και στην Σεντ Ετιέν. Εκεί όπου ο Κλοντ Πιέλ δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Κάτι που αποτελεί ένα ακόμα σημείο «κλειδί» για να αποχωρήσει από τους «στεφανουά», άμεσα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button