ΒΟΛΕΪ

Το 3ο ημίχρονο του τρίτου τελικού

Πράγματι, τα κορίτσια του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα ήταν η ήττα με 3-0 σετ από τον Παναθηναϊκό. Έτσι, η σειρά είναι στο 2-1 για τις «ερυθρόλευκες» και η συνέχεια την Τετάρτη στο Μετς. Το 3ο ημίχρονο του τρίτου τελικού.

Οι δηλώσεις του Μιτσέλι μετά τον τρίτο τελικό

«Το ματς αυτό θα μας έκανε πρωταθλητές, όμως δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Οι διαφορές με το προηγούμενο ματς ήταν πολύ μεγάλες. Καθώς δεν παίξαμε καλά σήμερα. Τώρα, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, έχουμε τη δεύτερη ευκαιρία στην έδρα του αντιπάλου. Σίγουρα, πρέπει να τσεκάρουμε διάφορα πράγματα, τακτικά, να δούμε τα λάθη μας. Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο μας, συγγνώμη που δεν κερδίσαμε σήμερα, ήταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος ήταν φανταστικός, θα θέλαμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους το τρόπαιο, αλλά εμείς θα πάμε να κερδίσουμε στην έδρα του αντιπάλου. Θα πάμε εκεί με άλλη νοοτροπία».

Οι δηλώσεις της Καράρο μετά τον τρίτο τελικό

«Το ματς δεν πήγε καθόλου καλά για εμάς, ωστόσο τίποτα δεν τελείωσε. Τώρα, πρέπει να δούμε τι δεν δούλεψε, τι δεν πήγε καλά, ώστε να πάμε εκεί, στην έδρα του Παναθηναϊκού, για να κάνουμε το 3-1. Πρέπει να πάμε να πιέσουμε, γιατί σήμερα δεν το κάναμε. Και θα δούμε. Αν βάλουμε την πίεση που ξέρουμε στον αντίπαλο, θα κερδίσουμε, το έχουμε ξαναδεί. Σήμερα, χάσαμε 3-0. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα, να πάρουμε ένα μάθημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε να μας στηρίξει. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τη χαρά που έπρεπε. Θα πάμε εκτός έδρας να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε μετά όλοι μαζί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button