ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Πέμπτη εκδικάζεται η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Στις 16:00 η εκδίκαση της υπόθεσης με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, για την εκλογή του Φιλιππούση ως εκτελεστικού γραμματέα.

Στα γραφεία της ΕΠΟ και πιο συγκεκριμένα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας στρέφεται το ενδιαφέρον. Την Πέμπτη, στις 16:00 το απόγευμα, θα εκδικαστεί η προσφυγή που έχουν καταθέσει οι πρωταθλητές κατά της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, που εξέλεξε τον Ιάκωβο Φιλιππούση ως εκτελεστικό γραμματέα της ομοσπονδίας. Η προσφυγή έχει κατατεθεί από τον  Γ’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Δημήτρη Αγραφιώτη, για λογαριασμό του συλλόγου.

Θυμίζουμε πώς οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας επισήμαναν πώς για να εκλεγεί κάποιος ως εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, θα πρέπει να έχει προταθεί από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όμως, απείχε από τη διαδικασία και την πρόταση για τον Ιάκωβο Φιλιππούση που εκλέχθηκε τελικά, την έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, σημειώνοντας πώς έχει γίνει παράβαση του καταστατικού και των κανονισμών, αναφορικά με την πρόταση που κατατέθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή, για να εκλέξει τον νέο της εκτελεστικό γραμματέα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button