Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θυμήθηκαν τα παλιά Σοφιανόπουλος – Μουστακίδης! [Pic]

Στο πανέμορφο Παρίσι συναντήθηκαν οι δυο παλιοί φίλοι και συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και ανέβασαν θρυλική φωτό ξυπνώντας αναμνήσεις.

Την ευκαιρία να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να ξυπνήσουν μνήμες από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και το ξεκίνημα της αντίστοιχης του 1990 είχαν οι Παναγιώτης Σοφιανόπουλος και Ισαάκ Μουστακίδης.
Ο Σοφιανόπουλος διαμένει μόνιμα στο πανέμορφο Παρίσι όλα αυτά τα χρόνια με τον Σάκη Μουστακίδη να επισκέπτεται την πόλη του φωτός και ευκαιρίας δοθείσης πήγε να δει τον παλιόφιλο και άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό. Με τους δυο παλαίμαχους άσου των «ερυθρόλευκων» να ανεβάζουν σχετική φωτό στα social media και να ακολουθεί ένας χαμός από μηνύματα από τους φίλους της πειραϊκής ομάδας!
Θυμίζουμε ότι δυο παλαίμαχοι άσοι του Θρύλου, που είχαν πιάσει Λιμάνι τον Δεκέμβριο του 1987 υπό την διοίκηση του Γιώργου Κοσκωτά ερχόμενοι από Πανσερραϊκό και Δόξα Δράμας αντίστοιχα, είχαν έρθει στην πειραϊκή ομάδα ως μεγάλα ταλέντα με πολλές υποσχέσεις, ενισχύοντας την εμπροσθοφυλακή των «ερυθρόλευκων».

https://www.facebook.com/photo/?fbid=919176099551549&set=a.120827689386398

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button