ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος Βρέντζος και Λορένθο!

img_4877

Την λύση της συνεργασίας της με τον Διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο και τον τενχικό σύμβουλο Χουάνχο Λορένθο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Νέος αθλητικός διευθυντής ο Φρανσουά Μοντέστο.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πολλές εκπλήξεις επεφύλασσε η σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή υπό την Προέδρία του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου έκανε πράξη τις …απειλές του για ριζικές αλλαγές ξεκινώντας από τον διοικητικό κορμό!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοιώθηκε με κάθε επισημότητα,ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος υπέβαλλε την παράιτησή του, ενώ λύθηκε και η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο Χουάνχο Λορένθο, που πλήρωσε το …μάρμαρο του πρόχειρου φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η ανάληψη καθηκόντων Σαθλητικού Δθιευθυντή από τον Φρανουά Μοντέστο, που παίρνει τη σκλυράλη από τον αποχωρήσαντα Γρηγόρη Γεωργάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο μας για τα παρακάτω:

  1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

  1. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περαιτέρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.
  1. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.
  1. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button