ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος ο Τζουλιάνι – Σε αναζήτηση προπονητή

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» το θέμα της αποχώρησης του Αλμπέρτο Τζουλιάνι από τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός προπονητής δέχθηκε μια πρόταση με ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές από τη βουλγαρική Χεμπάρ. Αν και είχε συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμη με τους Κυπελλούχους Ευρώπης, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο τους. Καθώς βρίσκεται με την εθνική Τουρκίας και ενώ είχε προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Θρύλου για τη νέα σεζόν, ζήτησε να αποχωρήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να τον κρατήσουν, καθώς υπάρχει συμβόλαιο, αλλά δεν έχουν αυτή τη λογική. Ωστόσο είχαν κάνει ό,τι είχε ζητήσει ο Τζουλιάνι στο κομμάτι των μεταγραφών και με αυτή την εξέλιξη έμειναν… μετέωροι, προσωρινά. Τέλος ο Τζουλιάνι – Σε αναζήτηση προπονητή.

Η επόμενη ημέρα και η αναζήτηση προπονητή

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με νούμερα, ο Ιταλός θα πάρει στην Χεμπάρ σχεδόν διπλάσια χρήματα από αυτά που λάμβανε από τον Ολυμπιακό. Η διαφορά στη διετία, καθώς αυτό του πρότειναν, είναι πολύ μεγάλη. Επίσης, με ορισμένα μπόνους πλησιάσει τα διπλάσια λεφτά! Επιπλέον, οι άνθρωποι του Θρύλου δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Από τη στιγμή που τους ενημέρωσε ο Τζουλιάνι πώς θέλει να αποχωρήσει, δεν γίνονταν να «πατήσουν» στο συμβόλαιο και να τον κρατήσουν στην Ελλάδα. Εξάλλου, δεν μπορεί μια ομάδα να «τινάξει» το πλάνο της στον… αέρα, επειδή ένα στέλεχός της -παίκτης ή προπονητής με συμβόλαιο- ζήτησε να αποχωρήσει για οικονομικούς λόγους, ενώ έχει συμβόλαιο! Ειδικότερα όταν είναι ο προπονητής και έχει σχεδιάσει την ομάδα για του χρόνου. Τέλος ο Τζουλιάνι – Σε αναζήτηση προπονητή.

Τέλος ο Ιταλός από τον Ολυμπιακό

Ακόμη δεν θα έμπαιναν ποτέ σε διαδικασία… πλειστηριασμού για να τον κρατήσουν στο «Μελίνα Μερκούρη». Όμως, όπως και να το κάνουμε, η στάση του Αλμπέρτο ήταν εν μέρει unfair για τον Ολυμπιακό! Διότι έφυγε για την εθνική Τουρκίας και ξαφνικά ενημέρωσε για την πρόταση από τη Βουλγαρία. Πιο συγκεκριμένα, το κεφάλαιο Τζουλιάνι έκλεισε. Αλλά περιμένουν από την πλευρά της βουλγαρικής ομάδας να καταβάλει το buy out για τον Ιταλό προπονητή. Έτσι, από σήμερα έχουν βγει στην… αγορά και αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Συγκεντρώνουν στοιχεία για προπονητές, με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή. Βέβαια, ακόμη κι αν η κατάσταση είναι δύσκολη γιατί πρέπει να βρουν τον κατάλληλο κόουτς, υπάρχει κάτι θετικό. Διότι το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι σχεδόν έτοιμο και απομένουν… πινελιές! Άρα ο νέος προπονητής θα βρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο, που έχει ομοιογένεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button