ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελικά ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε

To Πρωτάθλημα του …αιώνα ξεκινάει εκ νέου. Μία διοργάνωση που διεκόπη  για όσα είδαμε στην Τούμπα και ακόμα τα μνημονεύει ο ξένος τύπος ,προφανώς ως κακό παράδειγμα. Ο Redistas γράφει.

Ο κος Βασιλειάδης το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα και το Σαββατοκύριακο  αλλά και την Δευτέρα επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση.

Ακόμα και έτσι όμως, με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, πραγματικά αναρωτιώμαστε σε τι βοήθησε αυτή η διακοπή.  Μήπως λύθηκαν τα δικαστικά θέματα; Και είναι πολλά αυτά που εκκρεμούν. Στην πραγματικότητα, μέσα σε αυτό το διάστημα, αυτός που τιμωρήθηκε με …κάθε επισημότητα είναι ο …Ολυμπιακός.  Οι μείον 3 βαθμοί παρέμειναν μετά την έφεση και πλέον πήγαμε στο διαιτητικό δικαστήριο εκεί όπου περιμένουμε να δούμε και  την τύχη του αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ στην Τούμπα .

Παράλληλα, περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει με τα τεκταινόμενα του ΠΑΟΚ -ΑΕΚ .  Ποιες και σε ποιους θα είναι οι τιμωρίες που ήδη έχουν καθυστερήσει και βλέπουμε πολλούς και διάφορους να κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης στο αφεντικό του “Δικεφάλου”.

Την ίδια ώρα , ο Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώθηκε από τις κατηγορίες για την φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση, μετά το “Κοριόπολις”  ,αλλά κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι να ρίχνουν λάσπη στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, προσπαθώντας να τον φθείρουν με πραγματικά απεχθείς τρόπους . Δεν πειράζει όμως. Σύντομα θα πάρουν τις απαντήσεις τους . Ολοι . Γιατι πολλές φορές η λάσπη επιστρέφεται εις διπλούν και τριπλούν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button