ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα δεδομένα με Σίκμα και ο Μπαρτζώκας

Η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ σε συνδυασμό με την απουσία του Σακίλ Μακίσικ αλλά και την  επιστροφή Σίκμα φέρνει νέα δεδομένα στον Ολυμπιακό που με την παρουσία του Αμερικανού  ο Φαλ θα έχει βοήθεια μεν αλλά είναι άγνωστο πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει. Ο  Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για αυτά τα δεδομένα κατά την αναχώρηση της ομάδας για Σερβία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι.

Αναλυτικά

«Δεν έχουμε καμία σχέση ούτε εμείς ούτε η Μακάμπι με το παιχνίδι που είχαμε δώσει στο τουρνουά της Κύπρου. Οι υποχρεώσεις διαμορφώνουν πολλές διαφορετικές συνθήκες. Η συνθήκη για εμάς είναι πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε ουδέτερο γήπεδο. Η Μακάμπι προπονείται εκεί και παίζει χωρίς κόσμο και αυτά τα ματς είναι πάντα ιδιαίτερα γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Ελπίζω να έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται γιατί είμαστε σε μια καμπή της Ευρωλίγκας, που σιγά σιγά επανέρχονται οι παίκτες μας ή περιμένουμε να επανέλθουν από τραυματισμούς. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Για την παρουσία του Λουκ Σίκμα και τις απουσίες των Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Επειδή έχουμε μεγάλη έλλειψη αυτή τη στιγμή στην front line μας πιθανό να του δοθεί χρόνος συμμετοχής, ανάλογα το πως θα πάει το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι σε φόρμα. Έχει κάνει κάποιες ατομικές και μόλις μία ομαδική προπόνηση. Όμως, επειδή βρισκόμαστε σε ανάγκη πιθανόν να παίξει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button