ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλαϊδόπουλος: «Να δούμε κάποια από αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα»

Το εγκώμιο των παικτών του για την ιστορική πρόκριση επί της Καμπάλα έπλεξε ο προπονητής της Κ-19 του Ολυμπιακού.

Ένα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων της επέδειξε η Κ-19 του Ολυμπιακού ξεπερνώντας με δύο ευρείες νίκες (0-3 και 4-0) το εμπόδιο της Καμπάλα για το Youth League.
Με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών του μιλώντας στην «Cosmote Tv»:
«Συνήθεια δεν μπορώ να πω πως έγιναν οι νίκες, σε όλη αυτή τη διαδικασία σταθήκαμε όμως πολύ καλά. Θεωρώ πως τα παιδιά ήταν πολύ συνεπή στην αγωνιστικότητα τους σε ό,τι αφορά το παιχνίδι αλλά κυρίως περισσότερο στο κομμάτι της διαχείρισης των συναισθημάτων τους και της συνέπειας που πρέπει να δείξουμε όσον αφορά την απόδοση μας και νομίζω πως αυτό ήταν το πιο βασικό στοιχείο».
Συνέχισε λέγοντας ο έμπειρος τεχνικός: «Επίσης, πιστεύω πως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο διότι η στήριξη ήταν εκπληκτική, ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να αγωνιστούμε στο στάδιο της πρώτης ομάδας και το βλέπαμε σαν μια πολύ καλή προσομοίωση για το τι πρόκειται να συναντήσουν τα παιδιά που ίσως αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και ουσιαστικά αυτός είναι και ο στόχος. Η χαρά μας θα είναι να δούμε κάποια από αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται πλέον εδώ μέσα με τη φανέλα της πρώτης ομάδας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button