ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για το «14 στα 14» στο πρωτάθλημα

Η πρώτη φάση της Α1 πόλο Ανδρών ολοκληρώνεται αύριο για τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα με το ματς που θα δώσει ο νταμπλούχος Ελλάδας στο Παπαστράτειο. Ειδικότερα, κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Για το «14 στα 14» στο πρωτάθλημα.

Με στόχο το απόλυτο στο πρωτάθλημα

Λοιπόν, η πρώτη φάση της Α1 πόλο Ανδρών περιλαμβάνει 14 αγωνιστικές. Επίσης, έφτασε η ώρα για το φινάλε της. Δηλαδή με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής. Έτσι, λίγα 24ωρα πριν το ματς με την Προ Ρέκο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο. Δηλαδή άλλο ένα ματς που θα έχει το χαρακτήρα προπόνησης για την ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν. Επιπρόσθετα, στόχος είναι το «14 στα 14» στην Α1 Ανδρών.

Ώστε να ολοκληρώσει ο νταμπλούχος Θρύλος με το απόλυτο την πρώτη φάση. Μιας και θα φτάσει τους 42 πόντους. Για την ακρίβεια το ματς στο κολυμβητήριο του Πειραιά θα αρχίσει στις 15:00, το μεσημέρι του Σαββάτου. Μετά το φινάλε του, οι «ερυθρόλευκοι» θα στρέψουν την προσοχή στο τελευταίο ματς του 2023. Δηλαδή αυτό με την Προ Ρέκο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League (6/12). Για το «14 στα 14» στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γούβη

«Για εμάς, αυτό το παιχνίδι είναι το τελευταίο πριν αντιμετωπίσουμε την Προ Ρέκο. Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κρατήσουμε τα καλά μας στοιχεία και να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα μπορούμε, πριν από τη μεγάλη διακοπή, λόγω των Εθνικών ομάδων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button