ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στερν: «Όλα είναι πιθανά στους ομίλους»

Η επιστροφή του Σλοβένου διαγώνιου στη δράση ήρθε την πιο κρίσιμη στιγμή. Καθώς η παρουσία του, στα ματς των προκριματικών στη Ρουμανία, έκανε τη διαφορά. Εξάλλου, ο Τόντσεκ μετά από πολύμηνη απουσία λόγω επέμβασης στο ισχίο είναι και πάλι εδώ. Μιας και δήλωσε «παρών», ενώ ήταν καταλύτης για τις τρεις νίκες των πρωταθλητών Ελλάδας στο Γκαλάτι. Έτσι συνέβαλε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο CEV Champions League. Στερν: «Όλα είναι πιθανά στους ομίλους».

Ο Τόντσεκ Στερν στο Redaroume

Ο ίδιος μίλησε στο Redaroume για την επιτυχία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου. Γιατί ήταν σπουδαία στιγμή η επάνοδος στους ομίλους μετά από 9 χρόνια. Επιπλέον, ήρθε με το απόλυτο, σε πέντε ματς. Πιο συγκεκριμένα στους δύο προκριματικούς γύρους. Ωστόσο τώρα αρχίζουν τα ωραία. Αν και η πρόκριση ήταν αποτέλεσμα ομαδικές δουλειάς, ο Σλοβένος διαγώνιος τόνισε πώς νιώθει μεγάλη χαρά που η επιστροφή του στη δράση συνδυάστηκε με αυτό το γεγονός. Επιπρόσθετα σχολίασε πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει μακριά στη διοργάνωση και να εκπλήξει ευχάριστα τον κόσμο του.

Στερν: «Στα… χαρτιά φαβορί – Το επιβεβαιώσαμε»

  • Τόντσεκ, συγχαρητήρια. Τί επιστροφή έκανες μετά την επέμβαση του καλοκαιριού… Πώς νιώθεις;

Καταρχάς, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Βέβαια νιώθω μεγάλη χαρά που είμαι ξανά πίσω στο γήπεδο. Μετά από 5 μήνες καθώς έλειπα λόγω της επέμβασης που έκανα. Αλλά μπορώ να πω ότι νιώθω περίφημα. Διότι γύρισα και είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Επίσης το ισχίο μου είναι μια χαρά. Εξάλλου, ανυπομονούσα να επιστρέψω ξανά στην αγωνιστική δράση.

  • Η απόδοσή σου ήταν πάρα πολύ καλή. Επίσης, βοήθησες τον Ολυμπιακό να σημειώσει 3 νίκες. Αλλά και να περάσει πρώτος, στη φάση των ομίλων του CEV Champions League. Πιστεύατε πώς θα μπορούσατε να τα καταφέρετε;

Ναι και όπως είπα και πριν, νιώθω μεγάλη χαρά που γύρισε στη δράση. Αλλά και που μπορώ να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου. Ωστόσο νομίζω πώς στα… χαρτιά ήμασταν το φαβορί. Αλλά σημασία έχει πώς το επιβεβαιώσαμε. Ήξερα πώς είμαστε καλή ομάδα. Επομένως πίστευα πώς μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Στερν: «Όλα είναι πιθανά»

  • Ποιό ήταν το «κλειδί» της μεγάλης σας επιτυχίας; Καθώς πετύχατε τρεις νίκες και κατακτήσατε την 1η θέση στον όμιλο.

Λοιπόν, νομίζω πώς μέτρησε περισσότερο το ομαδικό και «μαχητικό» πνεύμα σε κάθε φάση, για κάθε πόντο. Επίσης, όταν χάναμε ένα σετ, δείξαμε τον χαρακτήρα μας και επιστρέψαμε δυναμικά στο ματς. Επιπλέον, δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο να παίζεις τρία ματς σε τρεις ημέρες! Κατά συνέπεια, θεωρώ πώς ο κάθε παίκτης της ομάδας είχε συμβολή σε αυτή την επιτυχία.

  • Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη φάση των ομίλων του CEV Champions League. Πιο συγκεκριμένα, θα συμμετάσχετε στον πρώτο όμιλο. Άρα γνωρίζετε τους αντιπάλους σας. Ποιός είναι ο στόχος σας; Θα μπορούσατε να περάσετε από τον όμιλο;

Πράγματι, όλες οι ομάδες στη διοργάνωση είναι πολύ δυνατές, ενώ ξέρουμε και τις αντιπάλους μας. Έτσι είναι σίγουρο πώς δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολα τα πράγματα. Αλλά όλα είναι πιθανά! Για την ακρίβεια, θα παίξουμε με καρδιά και ψυχή. Επίσης θα τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και μετά τη φάση των ομίλων. Για να δούμε αν μπορούμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button