ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μπίλας

Μια ακόμα σπουδαία επίδοση από έναν αθλητή του Ολυμπιακού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, στη Σερβία. Ο Στέργιος-Μάριος Μπίλας Πρωταθλητής Ευρώπης στα 50 μέτρα πεταλούδα. Έτσι μετά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ευρώπης Κ23, τώρα ήρθε και το πρωτάθλημα Ευρώπης σε επίπεδο ανδρών. Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μπίλας.

Χρυσός και ο Στέργιος Μπίλας

Επομένως, μετά τον Απόστολο Παπαστάμο, η Ελλάδα πανηγυρίζει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Καθώς ο Στέργιος Μπίλας ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Μετά από έναν ακόμα εξαιρετικό αγώνα, όπως έκανε στα προκριματικά, αλλά και στον ημιτελικό αγώνα των 50 μέτρων πεταλούδας. Πιο συγκεκριμένα, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού έφερε το δεύτερο χρυσό για την Ελλάδα. Διότι ο πρωταθλητής Ευρώπης στα Κ23, έκανε σπουδαία εμφάνιση και μεγάλο αγώνα. Για να τερματίσει πρώτος με χρόνο 23.15.

Λοιπόν, μια σπουδαία κούρσα που συνοδεύτηκε από το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Αν και δεν μπόρεσε να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ (23.06). Ωστόσο άφησε πίσω του, ξανά, τον Αυστριακό Σίμον Μπούτσερ με 23.19. Επίσης, στο βάθρο βρέθηκε και ο Ντάνιελ Γκράτσικ από την Τσεχία, με χρόνο 23.26. Αλλά το μετάλλιο αυτό αποτελεί επιβράβευση για τον κολυμβητή του Ολυμπιακού που έκανε εξίσου καλές κούρσες και προηγουμένως, στις πισίνες στο Βελιγράδι. Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μπίλας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button