ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιος “εμφύλιος”;

Να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα. Πρώτο και αδιαπραγμάτευτο πως ο Σωκράτης Κόκκαλης προσέφερε πολλά  στον Ολυμπιακό και τον “ξεκόλλησε” από τις δύσκολες εποχές που η ομάδα  δεν μπορούσε να πάρει Πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, έκανε υπερβάσεις στο μπάσκετ αλλά και ήταν μακριά απο τα κέντρα αποφάσεων. Το δεύτερο έχει να κάνει  με το ότι κάθε επιχειρηματίας  έχει δικαίωμα να κάνει δουλειές με όποιον του καπνίσει. Επιχειρήσεις έχει και κοιτάει το μέλλον τους . Υπάρχει όμως ένα αλλά..Γράφει ο Redistas.

Δεν ξέρω για εσάς που διαβάζετε το κείμενο αλλά  εμένα με έπιασε ένας κόμπος στην καρδιά όταν είδα ότι η Ιντρακατ ζητάει μέσα σε 30 ημέρες να εκκενωθούν  12 στρέμματα  στα οποία είναι οι Ακαδημίες του συλλόγου.  Πως μπορεί να γίνει αυτό,ήταν η πρώτη μου σκέψη.  Τελικά έγινε . Ο Ολυμπιακός βέβαια φρόντισε ,ως φαίνεται, και στην  απάντηση της Θρύλος ΑΕ  ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το πρόβλημα και το σημαντικό κενό που θα υπάρξει κάτι που θα δημιουργήσει θέμα στο κομμάτι του προγραμματισμού των Ακαδημιών.

Και κάπου εδώ γυρίζουμε το χρόνο πίσω. Οταν στην εκδήλωση για τα μέλη ο Σωκράτης Κόκκαλης, δακρυσμένος  γαρ, λύγσει ,λέγοντας πως θα μείνει για πάντα κοντά στον Ολυμπιακό. Οταν  δεχόταν τις διάφορες επιθέσεις και κατηγορίες και πάλι με “λυγισμένη” φωνή  έλεγε “χτυπήστε εμένα και όχι τον Ολυμπιακό.” Οταν παρέδιδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη  έλεγε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα.

Και όμως μέσα σε δύο χρόνια άλλαξαν πράγματα. Μία το θέμα Καραϊσκάκη, μία η παρουσία του υιου του, Πέτρου, στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στο ευρωψηφοδέλτιο και όσα ακολούθησαν και τώρα αυτό που “πονάει” ακόμα περισσότερο τον μέσο Ολυμπιακό  που βλέπει ένας “μύθος” της ομάδας να “πετάει” εκτός τις ακαδημίες του συλλόγου.

Το αν θα ασχοληθεί και με το γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά και το ότι η εταιρία του ανέλαβε την υπογειοποίηση της “Αγιας Σοφιάς” προσωπικά με αφήνει αδιάφορο . Επιχειρηματίας είναι και κάνει ότι είναι καλύτερο για την εταιρία του.

Τα χειρότερα δύο πράγματα  όμως είναι τούτα. Πρώτον , με ότι συμβαίνει αποδομείται από τον  κόσμο της ομάδας σε μεγάλο βαθμό  ένας άνθρωπος που προσέφερε και το δεύτερο είναι πως όλοι όσοι ήταν απέναντι του και έγραφαν τα χειρότερα όταν ήταν Πρόεδρος του Θρύλου, τώρα τον επικαλούνται και τον στηρίζουν.

Οσο για τη λέξη “εμφύλιος” που βάζουν κάποιοι θα πω τούτο. Για  να γίνει εμφύλιος ,θα πρέπει οι δύο αντίπαλοι να είναι στο ίδιο στρατόπεδο.  Βλέπετε εσείς τον κο Κόκκαλη να είναι στο στρατόπεδο των Πειραιωτών?Εκτός αν το βλέπω εγώ λάθος.

YΓ : Μην ξεχνάμε ότι  εποχή Κόκκαλη στο τμήμα μπάσκετ φτάσαμε από το ΣΕΦ στον Κορυδαλλό και στην πλήρη απαξίωση αλλά κανείς τότε δεν είπε τίποτα μιας και η πώληση στους Αγγελόπουλους   άλλαξε το τοπίο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button