ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού με “Be Active” ο Θρυλος

Στη δράση #BeActive υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23-30 Σεπτεμβρίου), συμμετείχε για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός. Μένοντας πιστός στο ετήσιο ραντεβού.

Ο Θρύλος διοργάνωσε ένα αντυπωσιακό πολυαθλητικό event στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων των Πολεμικών Τεχνών στο Γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης», με την συμμετοχή των Ακαδημιών Πολεμικών Τεχνών, βόλεϊ, στίβου, πινγκ-πονγκ, κωπηλασίας και καγιάκ. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην συμμετοχή της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου από την πρώτη στιγμή στήριξε πρόθυμα την εν λόγω πρωτοβουλία.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του event, οι αθλητές των εν λόγω Ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικά από το δικό τους άθλημα, ανακαλύπτοντας νέα ταλέντα και δεξιότητες υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Οι άνθρωποι του Θρύλου επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις στους νεαρούς αθλητές, παροτρύνοντας και τους γονείς αυτών, προκειμένου να συμμετέχουν ενεργά ώστε να πάρουν μια «μικρή» γεύση από το μεγαλείο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του. Να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν να απολαμβάνουν το event, αναμένοντας την διοργάνωση παρόμοιων δραστηριοτήτων στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button