ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πέφτουν” άλλα πέντε κεφάλια από τον Λεμονή!

Την επιθυμία του για ένα αρκετά “μαζεμένο” και τακτοποιημένο από κάθε άποψης ρόστερ εκφράζει ο Τάκης Λεμονής, γεγονός που σημαίνει πως την περίοδο των Χριστουγέννων και του Ιανουαρίου θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις σε παίκτες.

Αυτή η δουλειά ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα, με τους Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς να βλέπουν την πόρτα της εξόδου. Και θα ακολουθήσουν κι άλλοι αν λάβουμε υπόψιν πως ο 57χρονος κόουτς θέλει ένα ρόστερ που να μην ξεπερνά τους 23-24 παίκτες και να απαρτίζεται από εκείνους που θέλει αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος.
Με αυτά τα δεδομένα υπολογίζεται ότι θα αποχωρήσουν τουλάχιστον άλλοι 4-5 ποδοσφαιριστές. Κι αυτό γιατί ο σύλλογος είναι βέβαιο πως θα προβεί σε τουλάχιστον 3 μεταγραφές τον Ιανουάριο ώστε να ενισχυθεί αποφασιστικά στο κυνήγι του 8ου σερί πρωταθλήματος.
Με αυτές τις προσθαφαιρέσεις το ρόστερ θα φτάσει στον επιθυμητό βαθμό και ο Τάκης θα έχει τον σταθερό κορμό που θέλει για την διεκδίκηση των εγχώριων στόχων. Εξάλλου τα περιθώρια είναι στενά και τα όποια «πειράματα», οι δοκιμές και οι ευκαιρίες θα πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button