ΜΠΑΣΚΕΤ

Πετρούσεφ: Να βελτιώσουμε κάποια μικρά πράγματα

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και τα …θέλω του κόσμου.

 

Αναλυτικά ο Σέρβος ψηλός ανέφερε:

Για το ματς με Παναθηναϊκό και την κατάσταση της ομάδας:  “Δεν νομίζω ότι το ματς θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό στον τελικό του Κυπέλλου. Προφανώς τώρα θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Νομίζω ότι αυτό θα είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Πρέπει να δούμε τι είχαμε κάνει λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι. Ειδικά επιθετικά πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Να βελτιώσουμε κάποια μικρά πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα είναι πολύ διαφορετικό.

Για το πάθος του κόσμου για νίκη : Το βλέπω στο παρκέ, με τους οπαδούς στο γήπεδο ή στους δρόμους. Νοιάζονται περισσότερο για το ντέρμπι από ότι για άλλα ματς της EuroLeague. Νομίζω πως ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για όλους αυτό το παιχνίδι.

Για το αν θα κριθεί το πλεονέκτημα έδρας:  Νομίζω ότι όλα τα ματς είναι σημαντικά για το πλεονέκτημα έδρας. Αύριο ίσως να είναι και λίγο πιο σημαντικό, γιατί θα έχουμε το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια μετράνε, γιατί αν δεν τα κερδίσουμε, το αυριανό αποτέλεσμα δεν θα έχει τόση σημασία. Κάθς ματς είναι σημαντικό, αλλά αύριο ίσως λίγο πιο πολύ.

Για το ποιόν παίκτη του Παναθηναϊκού θα κλείδωνε στα αποδυτήρια: Δεν ξέρω, δεν θα κλείδωνα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Κάποιες φορές οι ομάδες παίζουν καλύτερα με μικρότερο rotation, όταν κάποιοι παίκτες παίζουν περισσότερα λεπτά, οπότε δεν θα κλείδωνα κανέναν”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button