ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός: Ημερομηνίες και ώρες με τη Βαλούρ

Λίγες ημέρες έμειναν. Καθώς το άλλο Σάββατο, 18 Μαΐου, θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του EHF European Cup. Ειδικότερα εκεί μετέχει και ο Θρύλος. Μιας και θα αντιμετωπίσει την ισλανδική ομάδα. Για την ακρίβεια το πρώτο ματς θα γίνει στο εξωτερικό, ενώ η ρεβάνς εντός συνόρων. Δηλαδή στο κλειστό της Χαλκίδας. Ολυμπιακός: Ημερομηνίες και ώρες με τη Βαλούρ.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες των ματς του Ολυμπιακού

Λοιπόν, εδώ και μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πώς η αναμέτρηση στο Ρέικιαβικ θα γίνει στις 18 Μαΐου. Όπως και η ώρα έναρξης του ματς. Για την ακρίβεια στις 18:00 τοπική ώρα. Επομένως, στις 20:00, ώρα Ελλάδας. Αλλά για τη ρεβάνς που θα γίνει στο κλειστό της Χαλκίδας, πρόσφατα έγινε γνωστό πότε θα διεξαχθεί. Εξάλλου, ήταν γνωστό πώς το ματς θα ήταν το Σάββατο 25/5. Αλλά για την ώρα δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα. Ωστόσο κι αυτό «κλείδωσε».

Καθώς η σέντρα στον επαναληπτικό τελικό του EHF European Cup θα γίνει στις 20:00. Ειδικότερα, αυτό που περιμένουν όλοι είναι να κυλήσουν τα δύο παιχνίδι με θετικό τρόπο για το Θρύλο. Κατά συνέπεια, με την κατάκτηση του τίτλου του Κυπέλλου Ευρώπης. Επιπρόσθετα, είναι σίγουρο πώς ο κόσμος της ομάδας θα δώσει δυναμικό «παρών» στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης. Ολυμπιακός: Ημερομηνίες και ώρες με τη Βαλούρ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button