ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Πρωταθλήτριες γιόρτασαν στον Πειραιά [vid & pics]

Three-peat για τις «ερυθρόλευκες» το μεσημέρι της Κυριακής. Καθώς ο Ολυμπιακός έκλεισε νικηφόρα τη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών. Επομένως τα κορίτσια του Θρύλου πανηγύρισαν ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ωστόσο την Κυριακή με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς, αυτούς των Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου, δεν ήταν λογικό να υπάρξει γλέντι. Έτσι αυτό έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα, σε δύο… δόσεις. Οι Πρωταθλήτριες γιόρτασαν στον Πειραιά.

Το δείπνο τίτλου στον Πειραιά

Πράγματι, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας οι «ερυθρόλευκες» πήγαν στην «Ψαρόσκαλα» της Πειραϊκής. Για να δειπνήσουν και να γιορτάσουν όλες μαζί, την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πώς με τους δύο τραυματισμούς στον πέμπτο τελικό, δεν ήταν λογικό να γίνει έξοδος σε νυχτερινό μαγαζί. Μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού της Αγγελικής Νικολοπούλου, αλλά και το σοβαρό κάταγμα (σ.σ.: 4πλο) της Σπυριδοπούλου στη μύτη. Έτσι βρέθηκαν στο εστιατόριο του παραλιακού «μετώπου» του Πειραιά. Ώστε να δειπνήσουν μαζί και να πανηγυρίσουν έναν ακόμα τίτλο.

Έτσι γιόρτασαν οι Πρωταθλήτριες

Σχεδόν όλα τα κορίτσια της ομάδας ήταν εκεί, με εξαίρεση την Ελένη Σύρρα που αναχώρησε από την Αθήνα για τις ημέρες του Πάσχα. Αξίζει να σημειωθεί πώς ξεχωριστή ήταν η παρουσία της αρχηγού που κυκλοφορεί με πατερίτσες, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο. Όπως και της Σπυριδοπούλου, που έχει ακόμα πρησμένο πρόσωπο από την αγκωνιά της Σωτηρίου!

Όμως το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ενώ η Ευγενία Κολλάτου έκανε μια πολύ ωραία κίνηση. Διότι έδωσε μια ανθοδέσμη για περαστικά στην Νικολοπούλου. Επιπλέον το μήνυμα όλων προς την αρχηγό τους ήταν να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα παρκέ. Δείτε και το σχετικό βίντεο του Redaroume. Οι Πρωταθλήτριες γιόρτασαν στον Πειραιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button