ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πρωταθλητές ξανά στα παρκέ [vid & pics]

Η σεζόν ξεκίνησε για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν ξανά στο ΣΕΦ. Πιο συγκεκριμένα, στις βοηθητικές αίθουσες. Μιας και άρχισε η προετοιμασία τους για τη σεζόν 2023-24. Οι πρωταθλητές ξανά στα παρκέ.

Οι πρωταθλητές στην αφετηρία

Κατά συνέπεια οι παίκτες του Θρύλου πάτησαν πάλι το παρκέ. Καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας τους περίμενε για να πιάσουν και πάλι δουλειά. Όμως, τώρα είναι η περίοδος που όλοι πρέπει να σηκώσουν τα… μανίκια. Κατά συνέπεια, η εκκίνηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πώς υπάρχουν και έξι ή πιο σωστά επτά απόντες. Καταρχάς υπάρχουν οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς. Δηλαδή οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης και Τόμας Γουόκαπ με την Ελλάδα. Ακόμα, οι Νίκολα Μιλουτίνοφ με τη Σερβία και Μουστάφα Φαλ με τη Γαλλία.

Ειδικότερα οι έξι λείπουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης, υπήρξε και η απουσία του Σακίλ ΜακΚίσικ. Διότι ο Αμερικανός θα μείνει εκτός προπονήσεων τις προσεχείς ημέρες, μιας και έκανε μια μικροεπέμβαση. Αλλά υπάρχουν και τα νεαρά παιδιά που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία. Όμως, πρέπει να σημειωθεί πώς η ημέρα είχε ενδιαφέρον για τους νέους παίκτες. Διότι οι Γουίλιαμς-Γκος (σ.σ.: ξανά), Σίκμα και Τανούλης φόρεσαν για πρώτη φορά τα ρούχα προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές ξανά στα παρκέ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button