ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ το σήκωσαν το κύπελλο [pics]

Τεράστια επιτυχία για την ομάδα Νεανίδων του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Μιας και τα κορίτσια της Ακαδημίας πανηγύρισαν έναν ακόμα τίτλο. Διότι αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στην ΕΣΠΕΔΑ. Καθώς στον τελικό νίκησαν 3-0 σετ τον Ιωνικό Νίκαιας. Μετά το φινάλε του ματς άρχισε, όμως, το μεγάλο πανηγύρι. Οι ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ το σήκωσαν το κύπελλο.

Οι ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ με το κύπελλο

Η απονομή ακολούθησε το φινάλε του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό Νίκαιας. Εξάλλου, ήταν μια δικαίωση για την ομάδα του Θρύλου και της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας. Διότι τόσο στον ημιτελικό με την Πετρούπολη όσο και στον τελικό με τον Ιωνικό, ήταν κυρίαρχη πάνω στο τάραφλεξ. Για την ακρίβεια, οι «καθαρές» νίκες που πέτυχε με 3-0 σετ και στους δύο αγώνες, «μιλούν» από μόνες τους. Επίσης, επιβεβαιώνουν πώς απόλυτα δίκαια ήρθε αυτός ο τίτλος στο πρωτάθλημα Κ20 της ΕΣΠΕΔΑ.

Ωστόσο τα καλύτερα ακολούθησαν μετά. Όταν, δηλαδή, έγινε η απονομή των μεταλλίων στις Πρωταθλήτριες. Αλλά και όταν τους έδωσαν από την ΕΣΠΕΔΑ το κύπελλο του Πρωταθλητή. Μιας κι εκείνη η στιγμή ήταν το επιστέγασμα των κόπων και της δουλειάς όλης της σεζόν. Επομένως ήταν απολύτως λογικό να το χαρούν με την ψυχή τους. Όπως και το γεγονός ότι το πανηγύρισαν έξαλλα, γιατί είχαν δώσει νωρίτερα τον καλύτερό τους εαυτό. Οι ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ το σήκωσαν το κύπελλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button