ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ο Πικέρες σε πρώτο… πλάνο

Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ της Πενιαρόλ αποτελεί βασική επιλογή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» και για τη θέση του αριστερού μπακ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εντείνουν τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις για να κλείσουν ένα από τα βασικά μεταγραφικά τους ζητήματα. Να αποκτήσουν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Έναν παίκτη έτοιμο, που θα βοηθήσει πολύ σε όλα τα σημεία, όχι μόνο αμυντικά. Έναν παίκτη που θα βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον Χοακίν Πικέρες. Ο Ουρουγουανός παίκτης της Πενιαρόλ απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δώσει το ΟΚ για να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» αυτό το θέμα. Οι δύο σύλλογοι είναι σε ανοικτή γραμμή και αυτή τη στιγμή όλη η κουβέντα έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή» τομή στο οικονομικό. Αν και οι Ουρουγουανοί έχουν πάντα αυξημένες απαιτήσεις, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και υπάρχει η αίσθηση πώς θα τα βρουν οι δύο σύλλογοι.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πώς η Κάντιθ που ενδιαφέρονταν επίσης για τον Πικέρες, αποσύρθηκε από την περίπτωσή του. Αποκτώντας τον Παραγουανό Αρθαμέντια. Συνεπώς, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση του 23χρονου αριστερού μπακ, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρκετές πιθανότητες για να τελειώσουν αίσια αυτή την υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button