ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο «πεινασμένος» καρβέλια ονειρεύεται!

Πήραν στην ΑΕΚ ένα πρωτάθλημα στα… χαρτιά και διαδίδουν πώς ο Ολυμπιακός διαλύεται. Κούνια πού τους κούναγε!
Έτσι είναι η ζωή. Τη μία ημέρα βγάζουν ανακοινώσεις και ευχαριστούν τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το χιλιάρικο. Την άλλη διαδίδουν πώς ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε αναστολή του τμήματος χάντμπολ. Στα «κιτρινόμαυρα» Μέσα που έχουν «αποκλειστικές» -και καλά- πληροφορίες μέσα από τον Ολυμπιακό! Για τη διάλυση του Θεύλου. Πώς οι χορηγοί φεύγουν, πώς «εγκαταλείπουν το… καράβι» και πολλά ακόμα!

Όλα ωραία και καλά… για παραμύθι. Για μύθευμα. Για… μύθο του Αισώπου. Για αυτό που ονειρεύονται. Μέχρι εκεί είναι οι άνθρωποι! Γιατί τα προηγούμενα χρόνια προσκυνούσαν τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού και στο χάντμπολ. Μια χρονιά πήρε η ΑΕΚούλα το πρωτάθλημα και αυτή ήταν στη χαρτιά, πέρσι.
Με απόφαση της Ομοσπονδίας. Δεν κρίθηκε ο τίτλος μέσα στα γήπεδα.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός τους γλέντησε. Και μέσα στο Ρέντη και μέσα στο ΟΑΚΑ και με ανατροπή. Τους πήρε το Πρωτάθλημα, τους πήρε και το Κύπελλο, κοινώς τους έκανε να καταλάβουν καλά τί σημαίνει Πειραιάς! Τα γλέντια ατελείωτα για τους «ερυθρόλευκους», η «κλάψα» ασταμάτητη για τους «κιτρινόμαυρους».

Τώρα έχουν αρχίσει να διαδίδουν το νέο μύθευμα. Πώς διαλύεται ο Ολυμπιακός! Πώς θα αναστείλει τη λειτουργία το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου. Δυστυχώς για τα παιδιά, ας ξυπνήσουν γιατί το «όνειρό» τους δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κανένα τμήμα του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα δεν διαλύεται. Αντιθέτως, θα είναι εδώ για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα. Θα το βλέπουν μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Οι επιθυμίες των «κιτρινόμαυρων» θα μείνουν μέσα στο μυαλουδάκι τους. Μόνο για εκεί είναι, για πουθενά αλλού! Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο και ό,τι απαιτείται για την ενίσχυση της ομάδας. Αλλαγές σε πρόσωπα και παίκτες θα γίνουν, αλλά το τμήμα δεν διαλύεται, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Ό,τι όνειρα κι αν κάνετε, μόνο αυτό θα μείνουν. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικά και ο χρόνος θα το δείξει.

Επειδή, λοιπόν, καλά είναι τα μυθεύματα, αλλά καλύτερες οι αλήθειες. Κανένας χορηγός δεν σταματά από το τμήμα χάντμπολ. Ο Σοφοκλής Ξυνής παραμένει πάντα δίπλα στην ομάδα, με στόχο να συμβάλλει και εκείνος για να επιστρέψουν οι “ερυθρόλευκοι” στην κορυφή. Ούτε ο Τίμης Πουρνάρας θα αποχωρήσει. Κι αυτός εκεί, κοντά στον Ολυμπιακό, για να συνεχίσει ο Θρύλος να είναι στην κορυφή.

Όσον αφορά στα «αποκλειστικά» θέματα που βγάζουν τα «κιτρινόμαυρα» ΜΜΕ, τα οποία θέματα έρχονται από την ίδια την ομάδα τους, ας τα ψάξουν λίγο καλύτερα γιατί θα εκτεθούν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button