ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω με τον ΕΟΚΑΝ

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επιστολή στο νέο Διοικητή του οργανισμού, Γρηγόριο Λέων, για την πρωτόγνωρη κωλυσιεργία της παροχής εγγράφων για την προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ.

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, όσον αφορά στο μπάσκετ Γυναικών και την εκδίκαση της υπόθεσης της συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ασυδοσία της ΕΟΚ, αλλά και τη στάση του ΕΟΚΑΝ (σ.σ.: ΕΣΚΑΝ) σε αυτή την υπόθεση. Όλα όσα έχουν γίνει δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και τη λογική. Ειδικά από τον εθνικό οργανισμό καταπολέμησης του ντόπινγκ στην Ελλάδα.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρξε μια αδικαιολόγητη και πρωτόγνωρη κωλυσιεργία παροχής εγγράφων απαραίτητων από την πλευρά του, με αποδέκτη τον Ολυμπιακό. Σε σημείο που όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κάνουν πίσω σε αυτή την ιστορία. Αλλά θα την φτάσουν στα άκρα, ως το τέλος.

Η στάση του ΕΟΚΑΝ (σ.σ.: ΕΣΚΑΝ) ήταν αν μη τι άλλο προκλητική. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, λοιπόν, απέστειλαν ενημερωτική επιστολή στο νέο Διοικητή του ΕΟΚΑΝ, τον ιατροδικαστή Γρηγόριο Λέων, για την αδικαιολόγητη και πρωτόγνωρη κωλυσιεργία παροχής εγγράφων απαραίτητων για την υποστήριξη της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει το φάκελο της υπόθεσης της Χατζηνικολάου, διότι τα συγκεκριμένα έγγραφα ήταν απαραίτητα για την προσφυγή που κατάθεσε στο ΑΣΕΑΔ.

Περιμένοντας από τον νέο διοικητή του ΕΟΚΑΝ να πράξει τα δέοντα. Να μεριμνήσει για την υπόθεση και να παράσχει στους «ερυθρόλευκους» ό,τι έχουν ζητήσει, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button