ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός ξανά δίπλα στη Μητρόπολη Πειραιά

Ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός ήταν δίπλα στη Μητρόπολη Πειραιά. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που έγινε στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, το βράδυ της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ήταν εκεί. Αλλά και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης. Μιας και ήταν στην εκδήλωση της τελετής λήξης των εκπαιδευτικών δράσεων της. Ο Ολυμπιακός ξανά δίπλα στη Μητρόπολη Πειραιά.

Η προσφορά του Ολυμπιακού

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εκατοντάδες «ερυθρόλευκα» δώρα, προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πήγαν στα παιδιά των σχολείων. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ συνέχισε έτσι την κοινωνική της δράση προσφέροντας και συμβάλλοντας ξανά στο μεγάλο έργο της Μητρόπολης Πειραιά.

Στο Βεάκειο Θέατρο, εκατοντάδες μικροί μαθητές των εκπαιδευτηρίων της Μητρόπολης είχαν ετοιμάσει μία όμορφη εκδήλωση για τους γονείς και τους επισκέπτες που έδωσαν το «παρών». Παράλληλα προβλήθηκε βίντεο με την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League. Κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο τα παιδιά τραγουδούσαν τον ύμνο του Ολυμπιακού και χειροκρότησαν τη στιγμή που η ομάδα σήκωνε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Επιπλέον, ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στους Κώστα Καραπαπά και Βασίλη Βασιλειάδη, τιμώντας τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός ξανά δίπλα στη Μητρόπολη Πειραιά.

Η τοποθέτηση του Μητροπολίτη Πειραιά

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, ανέφερε στη δήλωσή του: «Αυτό που έχω εγώ να πω, είναι πως εδώ είναι Πειραιάς και εδώ θα χτυπά πάντα η καρδιά του Ολυμπιακού. Ενός συλλόγου που εκφράζει το ευ αγωνίζεσθαι. Ο πρόεδρος είναι ο μεγάλος ευεργέτης των εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως, εκείνος συνέστησε, εξόπλισε και δημιούργησε το Λύκειο του εκπαιδευτηρίου. Αισθανόμαστε βαθιά την ευγνωμοσύνη και την αγάπη για την προσφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού στην πόλη μας. Αλλά και στη νεολαία μας, στον αθλητισμό και στον πολιτισμό. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη βοήθειά τους σε κάθε αγαθό έργο. Επίσης εύχομαι να έχουν πάντα δύναμη και πάντα να ευλογεί τη ζωή τους ο Θεός».

Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραπαπάς απευθυνόμενος σε όλο τον κόσμο που ήταν στο Βεάκειο, είπε: «Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτή η χρονιά για εμάς ξεκίνησε δύσκολα, με αντιξοότητες και δυσκολίες και κατέληξε μαγικά, με έναν τρόπο εκπληκτικό και μας έκανε όλους υπερήφανους. Θέλω να πω τι συνέβη ενδιάμεσα, όταν ήρθαν οι δυσκολίες, τα προβλήματα, τα άσχημα αποτελέσματα. Δεν τα παρατήσαμε, συνεχίσαμε με δύναμη και πίστη και φτάσαμε σε αυτόν τον θρίαμβο.

Όλοι ως οικογένεια, μαζί με όλους τους Πειραιώτες, όλους τους Έλληνες και πάντα με την Πειραϊκή εκκλησία δίπλα μας. Έτσι είναι και η ζωή. Μπορεί να έχει δυσκολίες, αλλά με ψηλά το κεφάλι πάντα δίνουμε τον καλό αγώνα. Στο τέλος θα είμαστε νικητές, έτσι έχουμε μάθει, έτσι συνεχίζουμε. Να ευχαριστήσουμε τον Μητροπολίτη μας γιατί ένα μεγάλο κομμάτι απ’ αυτήν τη δύναμη και την πίστη μας τη δίνει εκείνος με την αγάπη του».

Το μήνυμα του Βασίλη Βασιλειάδη

Τέλος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», υπογράμμισε: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός λαός θα βρίσκεται στο πλευρό του δέσποτα και της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά για να συνεχίσει το έργος της και να προχωρήσει ακόμη ψηλότερα. Να είστε καλά δέσποτα, να είστε υγιής, δυνατός και χαρούμενος να προσφέρετε στην κοινωνία του Πειραιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button