ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να ρίξουν έστω και μια ματιά στον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ»

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σχολίασαν την αντίδραση από την άλλη πλευρά και την προσπάθεια να παρουσιαστούν διαφορετικά τα πραγματικά γεγονότα.

Η ιστορία αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στη σειρά των τελικών, οι ενστάσεις που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» και όλο αυτό το… πανηγύρι, έχουν ανεβάσει τους τόνους. Μια ομοσπονδία που κάνει ό,τι θέλει ή πιο σωστά δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς. Ένας φορέας όπως ο ΕΣΚΑΝ που δεν έχει πράξει αυτά που πρέπει και μια αντίπαλη πλευρά που προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα.

Με το πρόσωπο των ημερών, με επιστολή-τοποθέτηση να παρουσιάζει με το δικό της τρόπο τα γεγονότα και όσα έχουν συμβεί. Έλα, όμως, που για ακόμα φορά, όπως και ο νέος της σύλλογος, δεν ασχολείται με τα πραγματικά γεγονότα, αλλά με αυτά που θέλει να παρουσιάσει ως πραγματικά. Ούτε κουβέντα, δηλαδή, για την… ταμπακιέρα, για την ουσία του θέματος.

Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σχολιάζουν τις σημερινές τοποθετήσεις από την πλευρά των «πράσινων», αναφέροντας: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων και της ιστορίας του να προασπίσει με κάθε νόμιμο μέσο όχι μόνο τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του, αλλά και την πιστή εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και των διεθνών κανόνων!

Καλό θα είναι κάποιοι και κάποιες να ρίξουν έστω και μια ματιά στον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ και τους κανονισμούς της FIBA αντί να απεργάζονται νυχθημερόν το ξεχείλωμα και την κοπτοραπτική των παραπάνω κανόνων ώστε να τους βολέψει το φόρεμα!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button