ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Να κρατήσουμε χαμηλά το ρυθμό»

Στους τομείς που θα φέρουν τον Ολυμπιακό πιο κοντά στην πρόκριση σε βάρος της Κίνεφ Κίρισι αναφέρθηκε ο Χάρης Παυλίδης. 

 

Αποφασισμένη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις για το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι, είναι η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Όπως σε όλα τα παιχνίδια, ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Τώρα ξέρουμε ότι οι αγώνες με τις Ρώσικες ομάδες και ειδικά στη Ρωσία, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλά το ρυθμό και το σκορ και να ελέγξουμε εμείς το τέμπο του παιχνιδιού. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο καλύτερο μας επίπεδο πιστεύω ότι θα είμαστε στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στον Πειραιά. Πιστεύω ότι και τα δυο παιχνίδια θα είναι κλειστά, οπότε η πρόκριση πολύ πιθανόν να κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι και εκεί η ομάδα θα πρέπει να είναι στην…κορυφή της φορμάς της για αυτή την περίοδο».

 

Αβραμίδου: «Κάτι… χρωστάμε στις Ρωσίδες»

H Άλκηστη Αβραμίδου από την πλευρά της δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής. Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Κίνεφ αφού από την έκβαση τόσο του πρώτου αγώνα όσο και του επαναληπτικού θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία μας στην Ευρώπη. Ωστόσο κοιτάμε το παιχνίδι στη Ρωσία σα να μην υπάρχει άλλο. Θεωρώ ότι θα κριθεί στην άμυνα και στο πόσο χαμηλά θα κρατήσουμε το σκορ. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, σίγουρα παίζει ρόλο και το μεγάλο ταξίδι αλλά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι. Είναι η πιο δυνατή αναμέτρηση όλων των ζευγαριών, αφού πρόκειται για τον περσινό τελικό της Ευρωλίγκα και… σίγουρα κάτι χρωστάμε στις Ρωσίδες!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button