ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι»

Πλέον, τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Όχι μόνο τον προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά και όλους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ειδικά με αυτά που έχουν ειπωθεί, κατά καιρούς, από τον Ρουμάνο προπονητή, αρκετοί έχουν χάσει τα… μαλλιά τους. Την περασμένη Κυριακή πάλι για τη διαιτησία μίλησαν, έχοντας χάσει στη Λεωφόρο. Μέχρι και ο Νικολαΐδης τους… έκραξε! Στη χθεσινή εκπομπή της NOVA μίλησε έξω από τα δόντια. «Μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι»!

«Όταν χάνει ακούμε…»

Ο πρώην διεθνής παίκτης και νυν συμπαρουσιαστής στη δευτεριάτικη εκπομπή της NOVA έκανε αναφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Διότι ο Ρουμάνος τεχνικός τους έχει εκνευρίσει όλους με τις ατάκες του, κατά καιρούς, αναφορικά με τη διαιτησία. Στις ήττες έχει πάντα έτοιμο το άλλοθι! Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του, σχολιάζοντας το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο όπου οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν.

«Μιλάει ο ΠΑΟΚ…»

Με τον Νικολαΐδη να σχολιάζει επιδεικτικά: «Χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου όταν η ομάδα του κερδίζει! Αλλά όταν χάνει δεν θέλουμε να τον ακούμε. Πρέπει να μάθει και να χάνει. Όταν κερδίζει βγάζει μεγαλοσύνη και μιλάει πολύ καλά για όλους. Κι όταν χάνει, ακούμε πως είτε φταίει ο διαιτητής, είτε έπαιξε πούλμαν η άλλη ομάδα. Μπορεί να είσαι καλός και να χάσεις. Δεν γίνεται να χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου. Και όταν χάνει, να μην θέλουμε να τον ακούμε! Και μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι απ’ όλους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button