ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφές ποιότητας και ουσίας

Σίγουρα, η αγωνιστική περίοδος που έληξε προσέφερε μαθήματα στον Ολυμπιακό. Βέβαια, οι τραυματισμοί «χτύπησαν» την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αλλά σίγουρα υπήρξαν και αγωνιστικά ζητήματα. Καθώς από το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» έλειψαν οι παίκτες που θα έδιναν το εύκολο σκοράρισμα. Όπως και εκείνοι που έπαιρνε την μπάλα, όταν αυτή θα «έκαιγε». Συνεπώς αυτοί που αποκαλούν στο μπάσκετ, clutch players! Άρα θα γίνει ό,τι πρέπει. Μεταγραφές ποιότητας και ουσίας.

Το πλάνο του Ολυμπιακού

Εξάλλου αυτή τη στιγμή δεν έχουν νόημα τα ονόματα. Διότι πολλά βγήκαν ήδη. Όμως ουσιαστικά από αυτά αρκετά ίσως δεν ισχύουν. Ειδικότερα από τη στιγμή που οι άνθρωποι του Θρύλου κοιτάζουν παντού. Βέβαια είναι απολύτως σίγουρο πώς τα στελέχη του Ολυμπιακού ρίχνουν, ξεκάθαρα, βλέμματα στην αγορά του NBA. Με άλλα λόγια θα περιμένουν τα τέλη Ιουνίου. Γιατί θα ξεκαθαρίσουν πολλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Είτε αυτό αφορά Αμερικανούς, είτε Ευρωπαίους που έχουν αγωνιστεί εκεί. Αλλά είναι έτοιμοι να γυρίσουν στην Ευρώπη. Επιπλέον, ο Θρύλος κοιτάζει για δύο παίκτες που να έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αν επιβεβαιωθεί η φημολογία, ένας θα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Μιας και ξέρει την ομάδα, ενώ είναι και κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. Ακόμα και ο ίδιος δείχνει «ζεστός» να γυρίσει και να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ποιότητα και ουσία

Επίσης, ένας ακόμα περιφερειακός παίκτης που να αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Ειδικότερα με δυνατότητα να δημιουργεί και να σκοράρει. Αν και ο Έβανς ήταν μια περίπτωση παίκτη που «κούμπωνε» στο πλάνο του Ολυμπιακού, ο τραυματισμός του ανέτρεψε τα δεδομένα. Επιπρόσθετα, ο Θρύλος κοιτάζει και για παίκτη στο «2» και «3». Άρα η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη. Καταρχάς δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στην αγορά. Επιπλέον, οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές. Γιατί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το NBA. Για τους παίκτες που θα αποδεσμευτούν.

Πράγματι, υπάρχουν τα ονόματα των Φουρνιέ και Μιχαϊλιούκ! Αξιοσημείωτο είναι πώς ο Ολυμπιακός θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του, ποιότητα και ουσία. Όπως και παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά! Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι πώς η περίπτωση Βεζένκοφ δεν μπαίνει μαζί με τους παραπάνω στην… εξίσωση. Καθώς ο Σάσα είναι μια κατηγορία μόνος του. Αν αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη, οι πύλες στον Πειραιά θα είναι ανοικτές διάπλατα. Μεταγραφές ποιότητας και ουσίας.

Π.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button