ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαργαρίτα και Βάσω συνεχίζουν στο Θρύλο

Μια… ολόκληρη ζωή! Από το 2011 ως και το 2024. Δηλαδή το διάστημα που οι τρεις αδερφές Πλευρίτου ήταν συμπαίκτριες στον Ολυμπιακό. Καθώς Μαργαρίτα, Ελευθερία και Βάσω ήταν αχώριστες και σε αθλητικό επίπεδο. Ωστόσο η μεσαία από τις τρεις επέλεξε να δοκιμάσει την εμπειρία του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα, στην Ουγγαρία και την Φερεντσβάρος. Αν και η… τριάδα «έσπασε», οι άλλες δύο παραμένουν στον Πειραιά. Μαργαρίτα και Βάσω συνεχίζουν στο Θρύλο.

Για 14η σεζόν στο Θρύλο!

Βέβαια πολλά ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Αλλά για τα δύο κορίτσια, που έχουν συνδυάσει την αθλητική τους καριέρα με τις «ερυθρόλευκες», ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερό τους «σπίτι». Κατά συνέπεια, η παραμονή στην ομάδα δεν ήταν και τόσο δύσκολη υπόθεση. Έτσι μετά την ολοκλήρωση της τωρινής συνεργασίας που είχαν με το Θρύλο, αμφότερες την επέκτειναν.

Επομένως και τη σεζόν 2024-25 η Μαργαρίτα και η Βάσω Πλευρίτου θα είναι πολίστριες του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη. Ειδικότερα σε μια τόσο σημαντική σεζόν που ο σύλλογος συμπληρώνει τα 100 χρόνια «ζωής». Αξίζει να σημειωθεί πώς ήθελαν να είναι παρούσες σε μια αγωνιστική περίοδο ορόσημο για τον Ολυμπιακό!

Μαργαρίτα και Βάσω συνεχίζουν

Εξάλλου, η πρώτη είναι η αρχηγός της ομάδα. Ακόμα, μαζί με την μικρή αδερφή της είναι πλέον οι πιο παλιές παίκτριες του Ολυμπιακού. Άρα στη νέα εποχή για την ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου, μιας και υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, η παρουσία τους θα είναι πολύτιμη. Διότι σε συνδυασμό με την εμπειρία τους, θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Όπως και το έργο του τεχνικού επιτελείου.

Αλλά και τα πιο νεαρά κορίτσια σε ηλικία, για να κάνουν το βήμα παραπάνω. Επιπλέον τις καινούργιες παίκτριες για να εγκλιματιστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει πάντα στόχο την κορυφή. Επομένως, ο δικός τους ρόλο από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα πιο σημαντικός. Μαργαρίτα και Βάσω συνεχίζουν στο Θρύλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button