ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλή παρουσία από την Κοντογεώργου

Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Ωστόσο η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Έτσι βελτίωσε και την εικόνα της, καθώς τερμάτισε τελικά στην 6η θέση, στον τελικό των 200 μέτρων πρόσθιο. Πιο συγκεκριμένα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, στο Βελιγράδι. Καλή παρουσία από την Κοντογεώργου.

Πάλεψε η Ελένη Κοντογεώργου

Βέβαια και δεν ήταν εύκολο να κάνει μια τόσο μεγάλη υπέρβαση. Καθώς αν ανέβαινε στο βάθρο θα ήταν τεράστια έκπληξη. Όμως, η Ελένη Κοντογεώργου είχε καλή παρουσία στον τελικό των 200 μέτρων πρόσθιο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Επιπλέον, ήταν στην πρώτη διαδρομή. Επομένως δεν ήταν και το πιο εύκολο για να μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω. Αλλά βελτίωσε τη δική της θέση κατά μια, από την έβδομη που είχε.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καταρρίψει το Πανελλήνιο ρεκόρ. Γιατί, από εδώ και πέρα, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της. Αξίζει να σημειωθεί πώς στο σημερινό τελικό στο Βελιγράδι έκανε χρόνο 2:28.20. Επιπρόσθετα, η ίδια ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την παρουσία στον τελικό και έθεσε ως νέο στόχο να πετύχει την κορυφαία επίδοση στο άθλημα, που κρατάει εδώ και 14 χρόνια! Καλή παρουσία από την Κοντογεώργου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button