ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ημιτελικός κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ

Αλλά, παράλληλα με την κλήρωση του Final-8 στους Άνδρες έγινε και η αντίστοιχη του Final-4 στις Γυναίκες. Παρότι συμμετέχουν στην τελική φάση των Γυναικών οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, τα ζευγάρια που βγήκαν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ημιτελικός κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ.

Ο αντίπαλος στον ημιτελικό

Λοιπόν, η διαδικασία της κλήρωσης ανέδειξε τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών.  Αξίζει να σημειωθεί πώς έχουν ενδιαφέρον. Όπως αναφέραμε και πιο πριν, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει -στις 10 Μαΐου- την ομάδα του Αλίμου. Επίσης, ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ του Εθνικού και του ΝΟ Βουλιαγμένης. Ακόμα, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΚΟΕ, η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, με ζωντανές μεταδόσεις.

Επιπλέον, θα γίνει χρήση VAR (σύμφωνα με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας), ενώ σε κάθε παιχνίδι θα προκύπτει και ο MVP. Κατόπιν, η ενημέρωση της ΚΟΕ ανέφερε πώς η κάθε ομάδα, εξάλλου, θα πάρει από 40 προσκλήσεις. Επιπρόσθετα, οι ώρες που έχουν προταθεί για τα ματς των προημιτελικών είναι 14:00, 16:00, 18:00 και 20:00. Όμως το τελικό πρόγραμμα θα βγει μετά από συνεννόηση με τη Δημόσια Τηλεόραση. Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών…

  • ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button