ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πρωτιά περνά από το Μετς

Βέβαια και μια αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Ακόμα κι αν οι δύο ομάδες παίζουν… τάβλι και είναι φιλική η αναμέτρηση. Ωστόσο, η ουσία είναι πώς το αυριανό για τη Volley League έχει τεράστια σημασία. Μιας και κρίνει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας στο πρωτάθλημα. Η πρωτιά περνά από το Μετς.

Η πρώτη θέση θα κριθεί στο Μετς

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει, λοιπόν, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό! Ειδικότερα, στις 21:30, οι περσινοί Κυπελλούχοι Ευρώπης αντιμετωπίζουν τους «πράσινους». Επομένως όλοι μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία του σαββατιάτικου αγώνα. Κατά συνέπεια, ο Θρύλος και οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!

Για να μπορέσουν να πάρουν τελικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός των 39 βαθμών, θέλει τουλάχιστον έναν κόντρα στους «πράσινους» (41β. με ματς παραπάνω). Διότι έτσι, αν νικήσει τον Μίλωνα στο φινάλε, θα τερματίσει στην κορυφή της Volley League. Βέβαια, αν ο Ολυμπιακός κάνει το «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟ, τότε τελειώνει από αύριο βράδυ τη «μάχη» της κορυφής! Η πρωτιά περνά από το Μετς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button