ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H απορία DPG για Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι στην πρόταση του Παναθηναϊκού,  επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό, με τις τελευταίες λεπτομέρειες  να απομένουν  και έχουν να κάνουν με την υπογραφή, από πλευράς Ράπτορς, της μεταφοράς του Βεζένκοφ  στη Wave List  και την πάροδο 48 ωρών για να μετακομίσει ο παίκτης στο λιμάνι.. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  πόσταρε ένα βίντεο σχολιάζοντας την μεταγραφή του Βεζένκοφ θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την  απώλεια του στόχου του Παναθηναϊκού.

 

Αναλυτικά:

Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοβ είναι παικταράς είμαι εγώ. Ο πρώτος που έχει πει ότι θα τον έφερνα στον Παναθηναϊκό παλαιότερα είμαι εγώ. Εντάξει, τώρα βέβαια δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου. Αλλά και πάλι… Το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος λες και πήρανε το… αντίστοιχα με εμάς που πήραμε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα και να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ.

Πραγματικά με ξεπερνάει. Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε τίτλους πήρανε, σοβαρούς, ούτε τίποτα. Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, ο Σάσα είναι παικταράς, τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα που γύρισε απλώς ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς; Πραγματικά, απορώ”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button