Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εξετάζει την προοπτική του Ολυμπιακού ο Ουμτιτί»

Στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν μία από τις επιλογές του 28χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, αναφέρεται η έγκυρη «Sport».

 

Σε μία καίρια χρονικά περίοδο όπου στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε προσπάθεια γενικότερη αναδόμησης – ανανέωσης, το όνομα του Σαμουέλ Ουμτιτί, απασχολεί έντον την «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα.
Ο 28χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι βέβαιο ότι δνεθα συνεχίσει στη Μπαρτσελόν, αφού δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Τσάβι, με άμεση συνέπεια τα σενάρια για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του να φουντώνουν διαρκώς
Με τον Ολυμπιακό, πάντως να είναι μέσα στους υποψήφιους «μνηστήρες»
Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει σήμερα η έγκυρη καταλανική «Sport», η ομάδα που φαντάζει φαβορί για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού είναι η Λιόν και όχι ο Ολυμπιακός.
Με την πλευρά του παίκτη να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα στην οποία αναδείχθηκε και οι Λιονέ είναι σε επαφές μαζί του, αλλά και με την Μπαρτσελόνα.
Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Sport, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει απορρίψει την προοπτική του Ολυμπιακού και την εξετάζει, όπως και εκείνη των «Λιονέ», όπως και άλλων γαλλικών συλλόγων που φέρονται να τον έχουν προσεγγίσει
. Επιμένουν, ωστόσο, στη Sport, να τονίζουν ότι ο ίδιος φέρεται να… καταλήγει στην επιλογή της Λυών, κάτι το οποίο αναμένεται να φανεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button