ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Λίβερπουλ, ο Μπενίτεθ και ο Σεμέδο…

Το ενδιαφέρον από το Νησί για τον Πορτογάλο αμυντικό έχει ξεκινήσει από το 2017…

Τις τελευταίες ημέρες είναι πολλά τα δημοσιεύματα αναφορικά με τον Ρούμπεν Σεμέδο και την Λίβερπουλ. Βεβαίως άλλο μια ιστορία, ένα θέμα στα ΜΜΕ κι άλλο μια πρόταση για την πώληση του Πορτογάλου αμυντικού από τους πρωταθλητές Ελλάδας στους πρωταθλητές Αγγλίας. Αυτή δεν υπάρχει. Λέγεται πώς θα γίνει, ακούγονται ποσά, υπάρχει ένα «παιχνίδι» σε εξέλιξη, αλλά μέχρι εκεί.

Το θέμα είναι πώς το ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον Σεμέδο έχει ξεκινήσει από παλιά. Δεν είναι η πρώτη φορά πού ο Πορτογάλος αμυντικός ενδιαφέρει έναν σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Η ιστορία ξεκινά από παλιά, από το 2017. Τότε που η Νιούκαστλ είχε δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ρούμπεν. Πριν πάει στην Ισπανία και την Βιγιαρεάλ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ που ήταν στον πάγκο της Νιούκαστλ τότε, είχε ασχοληθεί αρκετά με τον Σεμέδο. Μάλιστα, είχε μπει στη διαδικασία να αναζητήσει πολλές πληροφορίες για τον Πορτογάλο στόπερ στην Ιβηρική χερσόνησο. Είχε διαπιστώσει πώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ποιότητα, που μπορούσε να αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ. Είχε ζητήσει από τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Κάτι που έγινε, αλλά η Βιγιαρεάλ υπερίσχυσε, ο Σεμέδο κατέληξε στην Ισπανία και μετά ξέρουμε όλοι την ιστορία που τον οδήγησε στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button