ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Επέστρεψα στον Ολυμπιακό, στο «σπίτι» μου…»

Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σλούκα και η υπόσχεσή του…

Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σλούκα και η υπόσχεσή του…

Το απόγευμα της Παρασκευής η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Πειραιά. Μετά από πέντε χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, ο 30χρονος γκαρντ πήρε την απόφαση να γυρίσει σε γνώριμα μέρη, στο Λιμάνι.

Και το βράδυ της 24ης Ιουλίου ο Κώστας έγραψε το πρώτο του μήνυμα μετά την επάνοδό του στο ΣΕΦ και τους «ερυθρόλευκους». Ένα μήνυμα καρδιάς, ένα μήνυμα που δίνει το στίγμα για την επόμενη ημέρα, για το μέλλον, για την προσεχή τριετία.

Ο διεθνής παίκτης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως «το σπίτι μου» και έδωσε μια υπόσχεση που έχει ξεχωριστή σημασία και δείχνει πώς το ερυθρόλευκο μότο «Together we fight», δηλαδή πώς «μαζί παλεύουμε» είναι όλα τα λεφτά. Διότι ο Θρύλος είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Το πρώτο ποστάρισμα του Κώστα Σλούκα ανέφερε: «Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή που τις ονειρεύεσαι, δουλεύεις σκληρά και δίνεις μάχες για να τις φτάσεις… Σήμερα είναι μια ιδιαιτέρως σημαντική στιγμή για μένα, επέστρεψα στον Ολυμπιακό, στο «σπίτι» μου … Ανυπομονώ να κάνουμε ξανά το απίθανο να μοιάζει πιθανό! Δουλειά και τα υπόλοιπα στο γήπεδο…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button