ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ιστορική στιγμή για το σύλλογο, εγγυητής ο Βαγγέλης Μαρινάκης»

Στην αξία που αποκτά για την «ερυθρόλευκη» οικογένεια η δημιουργία νέου κολυμβητηρίου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιaκού Μιχάλης Κουντούρης.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποκτά το δικό της σπίτι. Μετά από προσπάθειες ετών, ο Ερασιτέχνης απέκτησε το δικό του υπερσύγχρονο κολυμβητήριο, κατόπιν ενεργειών του Βαγγέλη Μαρινάκη,
Με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη να αναφέρεται στο σπουδαίο αυτό έργο, που θα αποτελέσει πνεύμονα για την ευρύτερη περιοχή:
«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών. Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button