ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είναι αβάσταχτος ο… πόνος!

Δεν το περίμεναν αυτό. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Καθώς τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Μιας και ο Ολυμπιακός νίκησε 74-61 τον ΠΑΟ και ουσιαστικά κρατά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στα χέρια τους. Όμως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Δηλαδή αυτή την ήττα δεν την χώνεψαν ακόμα. Όπως ούτε το +13 του Θρύλου στο ματς του ΣΕΦ. Είναι αβάσταχτος ο… πόνος!

Μεγάλος… πόνος!

Ας δούμε λοιπόν ορισμένα στοιχεία του ματς. Όταν στον πρώτο γύρο υπήρξε η φάση με το φάουλ πάνω στην Μόρισον (σ.σ.: εμπρόθεσμη παράβαση), κάτι… παπαγαλάκια του πορτοκαλί σάιτ ήταν… άφωνα. Διότι σε εκείνο το ματς δεν είχε γίνει κάτι. Επιπλέον, στο ματς της Basket League όπου ο «λαβωμένος» Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟ και ηττήθηκε 85-80, ήταν λογικές οι 31-14 βολές! Αλλά στο γυναικείο μπάσκετ, οι 27-8 βολές υπέρ του Ολυμπιακού είναι «μήνυμα» από τη… διαιτησία. Όπως τα λέει και ο «Μπουκουράν, όχι αυτός που έδωσε ρεσιτάλ στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»!

Ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη! Μιας και δεν περίμεναν τέτοια ήττα! Μετά τις δύο νίκες στη Λεωφόρο, είχαν την αισιοδοξία πώς θα κάνουν και τρίτη στο ΣΕΦ. Αλλά ο πρωταθλητής Ολυμπιακός τους προσγείωσε στην πραγματικότητα. Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας τους πείραξε περισσότερο. Όταν, δε, βλέπεις αναφορές σε διαιτητές, από τώρα για τους τελικούς, το καταλαβαίνεις. Είναι αβάσταχτος ο… πόνος!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button